10.3 C
Ankara
29. Mart. 2024
No menu items!
Ana Sayfa Köşe Yazısı İskender Doğan Yazdı - Virüs Sonrası Dengeler Değişecek

İskender Doğan Yazdı – Virüs Sonrası Dengeler Değişecek

Değerli okurlarım, Türkiye ve Dünya da Koronavirüs belası nedeniyle oldukça sıkıntılı günler yaşıyor.
Binlerce insan Virüs ‘ten yaşamını yitirdi. Milyonlarca virüs vakası. Bir yandan virüsten izole olmaya çalışan insanlar. Dünyayı ekonomik olarak çökerten bir tablo..
Ben virüsü yorumlamak istemiyorum. Bu konunun uzmanı değilim. Korona virüsü bana göre yapay bir virüstür. Normal virüs ve mikroplar Eksi derecelerde kendiliğinden ölürken, Korona virüs çok sıcaklarda ölüyor. Bu bile dikkat çekici değil mi?
Korona virüsünden dolayı evine kapanan insanlar. Hazır tüketim toplumu haline gelen Ülkeler.
Türkiye..Bir anda 10- 15 yıl geriye giden ekonomimiz..30-40 gerilere giden sosyal yaşamımız..
Şu anda Dünya nın tüm devletleri Rusya-Türkiye –Çin hariç hepsi İMF nin kapısına, Para diye dayandılar. Hepsi de İMF den borçlanacak. Bu paralar da halkın sırtına yüklenecek..
İMF, Siyonistlerin kurduğu bir bankadır. Yine kredileri derecelendiren bir kurum var .ABD’de FED..
Kredi almak isteyen devletlere puantaj uyguluyor. ABD nin parasını, Doları da bu kurum basıyor.
Yetki FED’de..ABD devleti kendi parasını ,kendisi basamıyor..
Bu FED denilen banka da Siyonistlerin kurduğu bir kurum..
Siyonizm,bu nedenle çok güçlendi.Çok büyük bir Ekonomik bir DEV haline geldi.
Bu DEV,Dünyadaki ,tüm paralarını çekse.Tüm ülkeler iflas eder,ülkelerde isyanlar çıkar..Ayaklanmalar sonucu,iç savaşlar olur.Bu da ,Dünya için tam bir Felakettir.
Bu arada Günümüzde ÇİN ,ekonomik olarak çok güçlü hale gelmişti..ÇİN şirketleri ABD şirketlerini sallamaya başladı..ÇİN’in elinde inanılmaz bir dolar rezervi,ABD nin hisse senedi ve tahvili vardı.
Bu hisse senedi ve tahvilleri paraya çevirse ABD ekonomisi çökecekti..
Bu nedenle ÇİN’in bir şekilde ekonomik olarak çökertilmesi gerekiyordu..
Bu gerçekleri Siyonist sermaye çok iyi gördü.
Korona virüsünü ,İsrail de yaptırdılar ÇİN’in üstüne ,uydudan attılar.Yine Rusya,Hindistan , Endonezya ve İran gibi fakir ülkelerin üstüne de Virüs atıldı.
ÇİN’in nüfusu 2.5 milyar,Hindistan’ın 1.5 milyar,Endenozyanın nüfusu 1 milyar..
Bu az gelişmiş ülkelerdeki insan nüfusunun kırılması da hesaplanmış.Dünya nüfusunun yarıya düşürülmesi hesaplanmıştı..
Avrupa ülkeleri Korona virüs nedeniyle inanılmaz sıkıntı yaşıyor.Virüsün yayılma hızı,ölümler..Ekonomilerini çökerten mali tablolar.
Hemen dibimizde komşumuz Rusya da,Devlet başkanı Putin ve 7-8 tane üst düzey Kuvvet komutanın,Virüse yakalandığını görmekteyiz..Bu acı bir tablodur.
Şu anda Dünyanın en büyük gizli servisleri KGB ve diğerleri,Virüs’ün yapılış yerini İSRAİL olarak belirlemiş durumda.TÜM Gözler İsrail li bilim adamlarının yaptığı KORONA VİRÜSÜNE GÖZLER ÇEVRİLDİ..Zaten gizli servisler de bu gerçeği öğrendi.
ABD de ise ekonomi çöktü..Binlerce insan Virüsten dolayı vefat ediyor.Başkan Trump da,gerçekleri öğrendi.Yıllarca korudukları-kolladıkları Siyonist sermayenin,Yahudi camiasının ,çok büyük tokatını yemenin acısını hissettiler..
ABD de iç hesaplaşma başladı..Başkan TRUMP da söylüyor.”ABD’NİN DOLAR BASMA YETKİSİ FED’DEN ALINSIN..BU YETKİYİ DEVLET KULLANSIN “diyor..
Başkan Trump’ın ,eyalet valileri ile olan çekişmesi..Ülkenin kaos ortamında bulunması ,hesaplaşmanın çok ileri boyutlara taşınacağını gösteriyor.
Geçen hafta Rusyanın nükleer füzeler taşıyan iki savaş gemisi Akdeniz’e doğru yola çıkması.
Suriyete bulunan ,nükleer silahlarla donatılmış ,son sistem SU 35’lerin İsrail’i vurmak için hedef belirlemesi ,çok düşündürücüdür.
Rusya da olası bir devlet başkanı Putin’in ölümü,kuvvet komutanlarının ölümü,RUSYA’nın,İsrail’i hedef tahtasına oturtmuş görünüyor..

RUSYA ,AÇIK AÇIK İSRAİL’İ VURMAKLA TEHDİT EDİYOR.
Ki,Rusya ,İsrail’i vurursa,Bu süreç en fazla 5 dakikada gerçekleşir..İsrail yerle bir olur.
Avrupa devletleri ve dünya devletleri de bunu alkışlar.
Çünkü Avrupa lılar da bu virüs belasından çok çekti..Ölenler,hastalananlar..Çöken ekonomiler.
Siyonizmin diğer hedefi Dünya yı ele geçirmek..Museviliği Tek din haline getirmek,diğer insanları yani Müslümanları ve Hiristiyanları ,kendilerine hizmet eden insanlar haline getirmek..
Bana göre Hiristiyan ve Müslüman alemi bu safhalardan.zulümlerden sonra çok rahat birleşir.
,Museviliğe karşı tam bir işbirliği gerçekleşir.Museviler de yeryüzünden silinebilir.
Yeni Dünya düzeninde bu nedenle Siyonizme-museviliğe yer yok diyorum.
Bu yeni düzen,her zaman hayata geçebilir diyorum.
Saygılarımı sunuyorum..

- Advertisment -

En popüler

Şair Kerem TAŞKIN-Tekne

TEKNE Suda öyle bir tekne, Sahibini bekler, sessiz sakince Yelkenleri süzülür, rüzgar estikçe. Mavidir gökyüzü Yankılanır üstünde Martıların çığlıkları düşüncelerimde Kaptanını bekler sakince Yüreğim sende hissediyorum Tıpkı benim gibi, Tekne gibi Senin gelmeni bekliyorum. Şair Kerem TAŞKIN Adapazarı-25.03.2024

Yiğit Emir AHİ’nin Değerli Yazar Esra ODMAN İYİER İle Söyleşisi

Merhaba, öncelikle âdettendir sorulur, kimdir Esra ODMAN İYİER? Merhaba. Öncelikle size ve ekibinize çok teşekkür ediyorum. 1969 İstanbul doğumluyum. Neredeyse 14 yaşından beri yazıyorum. Şiirlerle başladığım...

Devlet Bahçeli:Nevruz, Milletimizi Ortak Amaç ve Kaderde Buluşturan Köklü Bir Kaynaşma Fırsatı Olması Bakımından Bizimdir, Bize Has Kadim Bir Emanettir.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet BAHÇELİ’nin, 20 Mart 2024 tarihli sosyal medya hesabı X üzerinden yayınladıkları Nevruz Bayramı Kutlama mesajının tam metnini...

Değerli Yazar Fikriye Doğan İle Röportaj

Röportaj: Ceren AVCI Soru. Öncelikle sizi kısaca tanıyabilir miyiz? Cevap.1975 Sivas doğumluyum. Küçük yaşlardan itibaren ailemle birlikte İstanbul’da yaşamaya başladık. İlkokul sonrası hayat şartları yüzünden, aileme...

Son Yorumlar