10.3 C
Ankara
18. Nisan. 2024
No menu items!
Ana Sayfa Siyaset Çankırı Türkav’dan Hatim Duası

Çankırı Türkav’dan Hatim Duası

Çankırı Türkav’dan Hatim Duası

Kısa Adı TÜRKAV olan Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı Çankırı Şubesi tarafından bir süre önce vefat eden Çankırı Belediye Encümeni Hasan Kertlez ile 1989 yılında talimatlarıyla TÜRKAV’ın kurulmasını sağlayan Başbuğ Alparslan Türkeş’in  ve geçmişten bugüne kadar şehit olmuş yada gazi olmuş tüm ülkücülerin ruhu için hatim okutup vakfın il binasında yapılan anma toplantısı ile duası gerçekleştirdi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan TÜRKAV Çankırı İl Başkanı İsa Bölükbaşı şunları ifade etti:

“TÜRKAV olarak yapmış olduğumuz faaliyetlerde maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen kısa bir süre önce aramızdan ayrılarak ebediyete intikal eden Belediye Meclis üyemiz Hasan Kertlez için okutmuş olduğumuz hatmi şerifin duasını burada yapmak için toplanmış bulunuyoruz.

Katılımları ile bizleri şereflendiren her faaliyetimizde bizleri yalnız bırakmayarak desteklerini esirgemeyen başta MHP Çankırı İl Başkanımız Sayın Ahmet Kurt Bey ve yönetimine, Merkez İlçe Başkanı Sayın Mahmut Doğar Bey ve yönetimine, Sayın Yusuf Naci Bayındır hocama, MHP Genel Meclis üyesi Kamil Çoban beye, Çankırı Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Ali Karataş beye ve Hasan Kertlez beyin ailesine, katılım sağlayan üye ve diğer misafirlere bütün herkese teşekkür ederim. ”dedi.

Rahmetli Hasan Kertlez beyin Teyze oğlu Satılmış Uysal ve Zekeriye Alkaş Hocaların Kur’an-ı Kerim tilavetinden sonra yapılan duanın sonunda katılımcılara yemek ve helva ikramı yapıldı.

Daha sonra Yusuf Naci Bayındır geçmişten günümüze kadar Milliyetçi-Ülkücü kuruluşların yapılanmasından, çalışmalarından bahisle yaptığı konuşmasında ahde vefanın önemine vurgu yaparak konuşmasına son verdi.

TÜRKAV İl Başkanı İsa Bölükbaşı katılımcılara ve bu teşkilatların kurulmasında, bu güne kadar gelmesine vesile olan, rahmanı rahmete kavuşmuş olanlara, hayatta olanlara teşekkür ederek ileride yapacakları faaliyet hakkında bilgiler verip programı sona erdirdi.

- Advertisment -

En popüler

Betül Altınsoy’un Değerli Eğitimci/Yazar Ayşe Mercan Kara İle Söyleşisi

Öncelikle sizi tanıyabilir miyiz? Merhaba,1986 yazında Afyonkarahisar’ da dünyaya gözlerimi açmışım. Babamın tayini sebebiyle ülkemin en güzel şehirlerinden olan Bursa’da büyüdüm. Konya Selçuk üniversitesinde Türk...

Şair Kerem Taşkın – Sevinçler

Mutlu olmak sevince bağlı Sevinç kalbimde açıyor Çiçekler gibi coşuyor Kelebekler gibi uçuyor Sevinçler umutla dolu Bulutlar gibi bem beyaz İçinde yürür hayatın Neşe saçar yaşadıkların Umut et senin olsun Tüm yaşadıkların Sevgi içinde...

Değerli Ozan Aşık Rasim Genç İle Röportaj

Kendinizden bahseder misiniz? 1963 yılında Samsun Vezirköprü'ye bağlı Çorakdere köyünde doğdu. İlkokulu köyünde bitirdi. Çok istemesine rağmen, imkânsızlıklar nedeniyle eğitimine devam edemedi. Çobanlıkla başlayan yaşamı, inşaat...

Devlet Bahçeli: Türk Birliğinin Hasretini Çekip Hayallerini Kuran Merhum Türkeş Bey’in İnanıyorum ki Ruhu Şad Olacaktır.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin, “Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in 27.Vefat Yıldönümü” münasebetiyle yayınladıkları anma mesajını sunuyoruz. Türk siyaset ve demokrasi hayatına derin...

Son Yorumlar