10.3 C
Ankara
16. Nisan. 2024
No menu items!
Ana Sayfa Genel İnternet Gazetecileri Federasyonu Kuruldu

İnternet Gazetecileri Federasyonu Kuruldu

İnternet Gazetecileri Federasyonu Kuruldu

Denizli Yeni Medya Yayıncıları Derneği Başkanı Sedat Kurt kurucu başkan vekili oldu.

İnternet Gazetecileri Federasyonu, Bursa’da kuruldu. Denizli Yeni Medya Yayıncıları Derneği Başkanı Sedat Kurt’un Kurucu Genel Başkan Vekilli olarak görev aldığı İGF’nin kurucu genel başkanlığına ise Bursa İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Mesut Demir getirildi.

YENİMEDYADER’in yanı sıra Bursa İnternet Gazetecileri Derneği, İnternet Gazeteciliği ve Blog Derneği, Balıkesir İnternet Medyası Derneği ve Mardin Gazeteciler Cemiyeti’nin kuruluşunda yer aldığı federasyonun en temel amaçlarından biri internet gazeteciliğinin resmiyet kazanması.

Federasyonun kuruluşu, Bursa Gazeteciler Cemiyet Merkezi’nde düzenlenen basın toplantısıyla duyuruldu. Federasyonun görevleri ve faaliyet alanlarına ilişkin açıklamalar yapan Genel Başkan Demir, en kısa zamanda TGK’ya üye olma başvurusunda bulunacaklarını söyledi.

İnternet gazeteciliğinin resmi olarak kabul edilmesine yönelik çalışmalar hız vereceklerini belirten Başkan Demir, bunun için temaslara zaman geçirilmeden başlanacağını kaydetti.

KURT: “SEKTÖRÜN SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
Denizli’nin böylesine önemli bir oluşumda yer almasının önemine dikkat çeken YENİMEDYADER Başkanı Sedat Kurt ise, “Sektörümüzün ulusal sorunlarının çözümü konusunda Denizli adına üstlendiğim sorumluluğun gereğini meslektaşlarımın ve Denizlililerin desteğiyle yerine getirmeye gayret göstereceğim” diye konuştu.

 

- Advertisment -

En popüler

Betül Altınsoy’un Değerli Eğitimci/Yazar Ayşe Mercan Kara İle Söyleşisi

Öncelikle sizi tanıyabilir miyiz? Merhaba,1986 yazında Afyonkarahisar’ da dünyaya gözlerimi açmışım. Babamın tayini sebebiyle ülkemin en güzel şehirlerinden olan Bursa’da büyüdüm. Konya Selçuk üniversitesinde Türk...

Şair Kerem Taşkın – Sevinçler

Mutlu olmak sevince bağlı Sevinç kalbimde açıyor Çiçekler gibi coşuyor Kelebekler gibi uçuyor Sevinçler umutla dolu Bulutlar gibi bem beyaz İçinde yürür hayatın Neşe saçar yaşadıkların Umut et senin olsun Tüm yaşadıkların Sevgi içinde...

Değerli Ozan Aşık Rasim Genç İle Röportaj

Kendinizden bahseder misiniz? 1963 yılında Samsun Vezirköprü'ye bağlı Çorakdere köyünde doğdu. İlkokulu köyünde bitirdi. Çok istemesine rağmen, imkânsızlıklar nedeniyle eğitimine devam edemedi. Çobanlıkla başlayan yaşamı, inşaat...

Devlet Bahçeli: Türk Birliğinin Hasretini Çekip Hayallerini Kuran Merhum Türkeş Bey’in İnanıyorum ki Ruhu Şad Olacaktır.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin, “Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in 27.Vefat Yıldönümü” münasebetiyle yayınladıkları anma mesajını sunuyoruz. Türk siyaset ve demokrasi hayatına derin...

Son Yorumlar